Werkwijze

Spoedherstelling

Herstellingen in Gent en omgeving

Wij zijn een mobiele hersteldienst

Herstellingen van groot elektro worden bij u thuis uitgevoerd.

Verplaatsingen doen wij zoveel mogelijk met de fiets. Dankzij onze goed uitgeruste materiaalfiets verplaatsen wij ons gemakkelijk in het Gentse autovrije gebied. Zo hoeft u geen vergunning aan te vragen of een parkeerplaats vrij te houden. 

Alle gemeenten in de regio Gent (tot 5 km buiten centrum) worden bediend zonder extra verplaatsingskosten. Wij bedienen ook Lokeren  Belsele Sinaai Waasmunster

EEN TOESTEL BIJ ONS AFLEVEREN

In sommige gevallen (elektronica, inductie kookplaat etc) wordt een gespecialiseerde herstelling in ons atelier uitgevoerd. Een defecte elektronische module (in uw wasmachine bijvoorbeeld) wordt dan uitgenomen en een week later teruggeplaatst.
Sommige toestellen die enkel elektronica bevatten (inductie kookplaten bijvoorbeeld) kunnen ook direct naar het atelier gebracht worden, maar enkel na afspraak.
 
Op de hoofdzetel (Schipperskaai 27) worden enkel kleine toestellen en elektronica printplaten aanvaard. Er is een dropbox voorzien.
Grote toestellen kunnen na afspraak afgeleverd worden in het atelier, (werkhuis Bulb) Meulestedekaai 1

Wij zijn een mobiele hersteldienst

HerstelBar Herstellingen aan huis regio Gent

Uw vragen beantwoord

Geef zoveel mogelijk informatie mee bij het invullen van het contactformulier. Geef steeds het type en het merk van uw toestel aan. 

Maar geef ook enkele vaststellingen mee: Wat hoor of zie je als je de machine aanzet? Wees zo volledig mogelijk, dat spaart tijd en garandeert een snellere herstelling.

Zorg er steeds voor dat de machine vrij staat, zodat onze technieker er gemakkelijk bij kan. Er mag ook niets op het toestel staan. Als een droogkast op de wasmachine geplaatst is, haal deze er dan op voorhand af. Zijn de leidingen bereikbaar? Is het stopcontact bereikbaar?

We starten altijd met een diagnose, die kost €60 (incl. btw). Dat omvat de verplaatsing en een half uur werktijd. Als daaruit blijkt dat uw toestel niet hersteld kan worden of dat de herstelling te duur is, betaalt u dus €60. Voor wie meer dan 2 km buiten Gent woont, wordt €1 per km bij gerekend.

Ja, HerstelBar geeft garantie op alle herstellingen waarbij onderdelen vervangen zijn. De garantie op de vervangen onderdelen (dus niet op het toestel) is 6 maanden.

Ook als geen onderdelen vervangen zijn, maakt u aanspraak op een waarborg indien de fout zich binnen de 3 maand opnieuw voordoet. Het moet dan wel over dezelfde fout gaan, zoals ze origineel gemeld en beschreven is in uw aanvraag. Wij komen in dat geval opnieuw langs zonder bijkomende kosten.

Als uw toestel bij het eerste bezoek hersteld kan worden, betaalt u naar keuze met een bankkaart (Bancontact, Maestro) of cash.
Indien onderdelen besteld moeten worden, dient een voorschot betaald te worden. 

Horecazaken, firma’s en alle vennootschappen die over een btw-nummer beschikken kunnen op factuur betalen. De betalingstermijn is 30 dagen na factuurdatum.

HerstelBar is een dienst van Songlines bvba. Voorschotten kunnen worden gestort op het rekeningnummer IBAN BE76 3630 0742 6095.

Op zoek naar een snelle en betrouwbare hersteller van huishoudtoestellen?